Agenția Servicii Publice este decernată cu Premiul „Mercuriul de aur” și Premiul pentru realizări în domeniul calității pentru anul 2020

În cadrul evenimentului Gala Businessului Moldovenesc, organizat de către Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova pe data de 25 iunie curent,  Agenția Servicii Publice a obținut o înaltă apreciere pentru realizări în domeniul prestării serviciilor publice la concursul „Marca Comercială a anului 2020”.– Premiul ”Mercuriul de Aur” și Premiul pentru realizări în domeniul calității 2020.

Scopul concursului ”Marca comercială a anului” este de a aprecia și evidenția cele mai de succes instituții și companii, care au pus un accent sporit pe calitatea produselor oferite și a serviciilor prestate. Grație concursului se promovează cele mai bune mărci de pe piața autohtonă pe teritoriul Republicii Moldova.

Anul precedent a fost plin de provocări în toate domeniile, iar obținerea unei aprecieri din exterior a activității Agenției Servicii Publice are o semnificație deosebită pentru recunoașterea eforturilor instituției în prestarea serviciilor de cea mai înaltă calitate.

Agenția Servicii Publice este una din cele mai mari instituții din sectorul prestării serviciilor publice. Scopul de bază al Agenţiei este prestarea, prin reţeaua centrelor multifuncționale, în baza principiului ghișeului unic, a serviciilor publice de calitate, conforme standardelor internaționale. Agenţia a fost constituită în anul 2017 în baza Hotărârii Guvernului din 22 mai 2017 pe baza fuzionării a 5 organizaţii: Întreprinderea de Stat „Centrul Resurselor Informaționale de Stat „Registru”, Întreprinderea de Stat „Camera Înregistrării de Stat”, Întreprinderea de Stat „Cadastru”, autoritatea administrativă din subordinea Ministerului Justiției „Serviciul Stare Civilă” şi autoritatea administrativă din subordinea Ministerului Economiei „Camera de Licențiere”. Agenţia se află în subordinea Guvernului, care deleagă exercitarea funcției de fondator Cancelariei de Stat.

Galerie foto: 
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42