Agenția Servicii Publice în ziua alegerilor prezidențiale

Agenția Servicii Publice aduce la cunoștință că astăzi, 01.11.2020, în intervalul orelor 700 - 1300 au fost eliberate 522 de buletine de identitate provizorii și  înmânate 750 de acte de identitate confecționate.

Informația statistică privind asigurarea cu acte de identitate a cetăţenilor RM la 01.11.2020 (la 1300) în profil de localități:

Reamintim că buletinul de identitate provizoriu se eliberează în mod gratuit la solicitarea cetățenilor Republicii Moldova care nu dețin act de identitate sau al căror buletin de identitate nu este valabil, inclusiv celor care nu beneficiază de înlesniri la eliberarea acestui document în condițiile prevederilor legale. Procesul de eliberare a buletinului de identitate provizoriu durează în mediu 15 minute.

Pentru informație suplimentară suntem la dispoziția Dumneavoastră prin e-mail: asp@asp.gov.md, presa@asp.gov.md, pagina de Facebook a Agenției Servicii Publice, web pagina oficială www.asp.gov.md, precum și la numărul de telefon 14909 al Call-centrului.

Galerie foto: 
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42