Activitatea Agenției Servicii Publice în ziua alegerilor

Agenția Servicii Publice informează cetățenii Republicii Moldova cu drept de vot, că astăzi, 01 noiembrie 2020, în ziua desfășurării alegerilor prezidențiale, centrele multifuncționale ale Agenției Servicii Publice activează de la 700 pînă la 2100  și vor asigura eliberarea buletinelor de identitate provizorii în mod gratuit , precum și vor  înmâna actele de identitate confecționate.

Cetățenii vor fi deserviți conform principiului teritorial. Pentru eliberarea buletinelor de identitate provizorii prezentarea documentelor de stare civilă nu este necesară dacă nu au intervenit schimbări în datele personale de la eliberarea ultimului act de identitate sau în cazul în care informația cu privire la datele personale și modificarea lor se atestă în Registrul de stat al populației.

Pentru informație suplimentară suntem la dispoziția Dumneavoastră prin e-mail: asp@asp.gov.mdpresa@asp.gov.md, pagina de Facebook a Agenției Servicii Publice, web pagina oficială www.asp.gov.md, precum și la numărul de telefon 14909 al Call-centrului.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42