Serviciile eliberare a actelor de identitate din orașele Hîncești și Sîngerei vor activa temporar în alte sedii

I.P. “Agenția Servicii Publice” anunță că în legătură cu crearea Centrelor Multifuncționale de prestare a serviciilor publice în cadrul Agenției, Serviciul eliberare a actelor de identitate din municipiul Hîncești a fost reamplasat, temporar, într-un oficiu situat pe strada Mihalcea Hîncu, nr.127 A.

Pentru a deservi cetățenii în perioada de reconstrucție și transformare a actualului sediu al Serviciului eliberare a actelor de identitate Sîngerei în Centru Multifuncțional, subdiviziunea va fi reamplasată săptămâna viitoare într-un  sediu temporar. Astfel, începând cu ziua de 23 ianuarie 2018, locuitorii raionului Sîngerei se vor putea adresa pentru perfectarea și eliberaea actelor de identitate la sediul temporar al SEAI Sîngerei de pe strada B. Glavan, nr.5.

Lucrările de construcție și reconstrucție a edificiilor, ce vor găzdui viitoarele Centre Multifuncționale ale ASP, au demarat în luna august 2017. Potrivit directorului Agenției Servicii Publice, Sergiu Railean, în prima jumătate a acestui an instituția va deschide câte un Centru Multifuncțional în fiecare raion și trei în Capitală. Reamintim, că primul Centru Multifuncțional al Agenției, care prestează servicii după principiul “ghișeului unic” a fost deschis la începutul lunii decembrie a anului trecut în municipiul Strășeni.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42