Angajații Departamentului înregistrare și evidență a populației din orașele Cahul, Căinari, Glodeni, Hâncești, Nisporeni, Otaci și Șoldănești vor activa de Hramul localității

I.P. “Agenția Servicii Publice” anunță că în data de 21 noiembrie 2017, de Hramul localităților Cahul, Căinari, Glodeni, Hâncești, Nisporeni, Otaci și Șoldănești angajații Subdiviziunilor teritoriale ale Departamentului înregistrare și evidență a populației vor activa conform programului de lucru obișnuit (8.00 – 17.00).

Salariații serviciilor eliberare a actelor de identitate din Cahul, Căinari, Glodeni, Hâncești, Nisporeni, Otaci și Șoldănești vor efectua însă doar înmânarea actelor confecționate. În același timp, angajații serviciilor stare civilă din Cahul, Glodeni, Hâncești și Șoldănești vor înregistra căsătoriile programate și vor elibera documente de stare civilă.

Pentru informaţii suplimentare vă puteţi adresa la telefonul de contact al Call-centrului: 14-909 sau (+373) 022-25-70-70 şi la telefoanele de contact ale subdiviziunilor teritoriale ale Departamentului înregistrare și evidență a populației din localitățile menţionate.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42