Pagina oficială

Serviciul de informații și consultări

Noutăți

Rezervarea online a numărului de înmatriculare pentru vehicul ce conţine simboluri solicitate

Cetățenii care-și doresc un număr de înmatriculare ce conţine anumite simboluri solicitate (pentru automobil, motocicletă, remorcă) îl pot rezerva online. 

05.12.2022

Agenția Servicii Publice, unul dintre beneficiarii proiectelor Consiliului Europei, ce urmează a fi implementate în Republica Moldova, în domeniul contracarării spălării banilor și finanțării terorismului

Astăzi, 30 noiembrie 2022, directorul adjunct al Agenției Servicii Publice, Francisco Talmaci, a avut o întrevedere de lucru cu șeful Unităţii Crime Economice și Cooperare a Consiliului Europei (CoE), Evgheni Evgheniev.

30.11.2022

Date statistice privind numărul de copii, cetățeni ai Republicii Moldova, născuți peste hotare și înscriși în Registrele de stat ale RM

Potrivit datelor din Registrul de Stat al Populației, în anul 2021, au fost înregistrate 15476 acte de naștere ale copiilor, cetățeni ai Republicii Moldova, născuți peste hotare (vârsta copiilor < = 2 ani).

29.11.2022

Completarea registrului cadastral național în cadrul Proiectului de înregistrare și evaluare funciară

Agenția Servicii Publice împreună cu Agenția Proprietăți Publice, grație Proiectului de înregistrare și evaluare funciară completează registrul cadastral național al terenurilor publice și private la prețuri preferențiale.

17.11.2022

Agenţia Servicii Publice și Autoritatea Națională pentru Cetățenie din România au semnat un Memorandum de colaborare

Reprezentanţii Agenţiei Servicii Publice au întreprins o vizită de lucru în România, la invitația doamnei Gabriela Lenghel, președinta Autorității Naționale pentru Cetățenie (Autoritatea Nationala pentru Cetatenie).

11.11.2022

Agenția Servicii Publice își modernizează parcul de autovehicule destinate procesului de examinare

Astăzi, 7 noiembrie 2022, la sediul Secției calificare a conducătorilor auto din cadrul Agenției Servicii Publice (ASP) a avut loc transmiterea oficială a 12 autovehicule noi, de model Şkoda Scala, destinate procesului de examinare la proba practică, c

07.11.2022

Fără restricții: buletine de identitate, permise de conducere, certificate de înmatriculare pe suport de policarbonat

Agenția Servicii Publice anunță că, începând cu ziua de astăzi, 04 noiembrie 2022,  toți cetățenii Republicii Moldova își pot perfecta actele pe suport de policarbonat (buletinele de identitate, permisele de conducere și certificatele de înmatriculare) fără restricții, la toate termenele și fără a prezenta documente confirmative.
04.11.2022

Servicii publice mai aproape de cetățeni

Agenția Servicii Publice dispune de 40 de centre multifuncționale, amplasate în fiecare raion al țării, prin intermediul cărora solicitanții pot comanda toate serviciile publice, prestate de ASP, după principiul „Ghișeului unic”.
02.11.2022

Agenția Servicii Publice este deschisă să poarte un dialog direct cu mediul oamenilor de afaceri

La invitația American Chamber of Commerce in Moldova și European Business Association Moldova, Mircea Eșanu, directorul Agenției Servici Publice a participat la o discuție cu exponenții mediului antreprenorial, în cadrul căreia au fost abordate mai multe subiecte ce țin de prestarea serviciilor publice pentru comunitatea de afaceri din țara noastră.
01.11.2022

Agenția Servicii Publice digitalizează arhiva cadastrală la nivel național

Peste 72 de milioane de pagini conținute de arhiva cadastrală națională pe hârtie vor fi disponibile și în format digital.

25.10.2022