Deschiderea Serviciului cadastral teritorial Chișinău

Astăzi, 01.07.2020, Agenția Servicii Publice a inaugurat deschiderea unui sediu nou al Serviciului cadastral teritorial din mun. Chișinău (situat  pe str. Armenească, 42B).

La eveniment au participat conducerea Agenției Servicii Publice, reprezentanții Administrației publice locale – dl Victor Chironda, viceprimar al municipiului Chișinău, dna Eleonora Șaran, primarul or. Durlești, precum și reprezentanții agenților economici.

Dl Vladislav Zara, directorul ASP, a lansat deschiderea oficială a subdiviziunii, a reiterat avantajele activității oficiului și a precizat că după analiza indicatorilor de performanţă înregistraţi de ASP la capitolul deservirii mediului de afaceri şi a autorităţilor publice a fost luată decizia de oferire a unei locaţii specializate pentru deservirea acestei categorii de beneficiari, implicate în procesul administrării funciare.

În oficiu vor fi deserviţi, în baza programării prealabile, conform programului de lucru: luni-vineri, 830–1630, reprezentanţii autorităţilor publice centrale, reprezentanţii autorităţilor publice locale din toate localităţile care intră în componenţa mun. Chişinău, reprezentanţii mediului de afaceri care desfăşoară operaţiuni cu mai mult de 5 bunuri imobile concomitent, precum şi persoanele juridice care solicită servicii în regim de 24 de ore.

Serviciile care pot fi solicitate la sediul oficiului cadastral din str. Armenească, 42B sunt similare celor oferite în cadrul Centrelor multifuncţionale, astfel creând opțional noi oportunități de livrare a serviciilor publice.

Galerie foto: 
.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42