Întrevederea conducerii ASP cu Ambasadorul Republicii Populare Chineze

Conducerea Agenției Servicii Publice a avut o întrevedere de lucru cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotențiar al Republicii Populare Chineze în Republica Moldova, Zhang Yinghong.

În cadrul dialogului a fost abordat un spectru larg de subiecte referitoare la activitatea Agenției și serviciile publice, acordate de ASP. S-a discutat oportunitatea de coooperare, schimb de informații și de experiență între ASP și instituția chineză din domeniul prestării serviciilor publice, precum și semnarea în perspectivă a memorandului bilateral de colaborare.

În contextul acțiunilor de prevenire a pandemiei COVID-19 reprezentantul Republicii Chineze a menționat că Ambasada este dispusă să ofere angajaților ASP din partea Chinei un ajutor umanitar în formă de măști de protecție.

Dl Zara, directorul Agenției Servicii Publice a exprimat gratitudine și recunoștință părții chineze pentru sprijinul acordat în combaterea și prevenirea răspândirii coronavirusului, precum și a reiterat interesul Agenției Servicii Publice pentru consolidarea dialogului de extindere a relațiilor bilaterale moldo-chineze și preluare a bunelor practici în domeniul prestării serviciilor publice.

Galerie foto: 
.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42