Prestarea serviciilor cadastrale în cadrul subdiviziunilor teritoriale ale Agenției Servicii Publice în zilele de sâmbătă: 13, 27 iunie și 04 iulie curent

Agenția Servicii Publice anunță că potrivit Hotărârii Guvernului nr.332/2020 cu privire la modul de recuperare a zilelor declarate libere de către Comisia pentru Situații Excepționale a Republicii Moldova, în zilele de sâmbătă: 13, 27 iunie și 04 iulie curent în cadrul tuturor centrelor multifuncționale vor fi prestate și serviciile cadastrale (cu excepția subdiviziunilor din mun. Soroca și or. Ștefan Vodă).

Reamintim că subdiviziunile teritoriale ale Agenției Servicii Publice activează cu un program de lucru special pentru public de la 800 până la 1530.

Concomitent, accentuăm că serviciile publice se acordă conform programării prealabile (cu excepția serviciilor de identificare, înmatriculare a vehiculelor și a serviciului de înregistrare a decesului), precum și cu respectarea obligatorie a normelor de protecție și prevenire a  infecţiei COVID–19.

Detalii și suport informațional se oferă prin intermediul Call-centrului Agenției Servicii Publice la numărul de telefon 14909 și web pagina oficială a instituției www.asp.gov.md.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42