Reluarea activității Agenției Servicii Publice

Agenția Servicii Publice anunță că, începând cu 16 mai curent, își reiau activitatea toate subdiviziunile teritoriale ale ASP în regim special de lucru pentru publicul de la orele 800 pînă la 1530 cu prestarea tuturor serviciilor de competență (cu excepția procesului de examinare pentru obținerea permisului de conducere).

Atenționăm că toate serviciile se prestează doar conform programării prealabile (cu excepția serviciilor de identificare și înmatriculare a vehiculelor), precum și cu respectarea obligatorie a normelor de protecție și prevenire a  infecţiei COVID–19.

Reamintim că înscrierea în prealabil la oricare centru multifuncțional al ASP este posibilă utilizând Sistemul informaţional „Programare prealabilă” prin intermediul paginii oficiale a Agenției Servicii Publice www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact ale centrelor sau prin intermediul Call-centrului la numerele de telefon 14909, (+373 22) 257070.

Pentru orice informație suplimentară suntem la dispoziția Dumneavoastră prin e-mail: asp@asp.gov.md, presa@asp.gov.md, pagina oficială www.asp.gov.md, contul Agenției în rețeaua de socializare Facebook, precum și la număr de telefon 14909 al Call-centrului.

Echipa Agenției Servicii Publice Vă reamintește despre recomandările de precauție și Vă urează sănătate.

.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42