Agenţia Servicii Publice vă informează despre noi măsuri adoptate pentru eficientizarea activităţii organelor cadastrale teritoriale

Agenţia Servicii Publice vă informează despre noi măsuri adoptate pentru eficientizarea activităţii organelor cadastrale teritoriale, având în vedere obligaţiile impuse faţă de entităţile prestatoare de servicii publice și care au drept scop limitarea răspândirii infecţiei COVID-19.

Astfel, în contextul situaţiei actuale, organele cadastrale teritoriale au sistat executare lucrărilor cadastrale şi lucrărilor de evaluare care implică efectuarea măsurărilor și inspectărilor în teren.

Serviciile cadastrale teritoriale vor finaliza perfectarea documentaţiei cadastrale pentru bunurile imobile  care au fost măsurate anterior introducerii restricţiei.

Pentru cererile depuse până la data de 16 martie 2020 și pentru care este necesară ieșirea la fața locului, termenul de executare a lucrării va fi prelungit, cu informarea beneficarului în scris, conform procedurii prevăzute.

Pentru detalii, vă rugăm să contactaţi telefonic sau prin mijloace de comunicare electronice (e-mail) Serviciile cadastrale teritoriale, conform ariei de competență

.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42