Programul de lucru al Agenției Servicii Publice în perioada sărbătorilor de iarnă

Având în vedere faptul că în perioada sărbătorilor de iarnă mulți cetățeni  sunt în concedii de odihnă și revin din străinătate pentru a fi alături de familii, iar unii profită de ocazie și vor să-și reînnoiască actele de identitate, Agenția Servicii Publice va deservi solicitanții în zilele libere din perioada sărbătorilor de iarnă.

Astfel, în ziua de 6 ianuarie 2020, în intervalul orelor 0800-1600, subdiviziunile teritoriale ale Agenției Servicii Publice vor asigura doar înmânarea documentelor confecționate (actele de identitate și documentele cadastrale). Serviciul eliberare a actelor de identitate Centru (mun. Chişinău, str. Alexandru cel Bun, nr. 56) va presta toate serviciile conform competenței, cu excepția celor în termen de 24 de ore.

Ziua de sâmbătă, 11 ianuarie 2020, zi de lucru conform programului de lucru obişnuit,  cu excepţie - Serviciile cadastrale teritoriale şi Serviciile înregistrare a unităţilor de drept vor activa cu program redus de muncă: 0800-1600.

Ținem să menționăm că conform informației prezentate de băncile comerciale, prin intermediul cărora se efectuează achitarea serviciilor prestate de către ASP, unităţile BC „Victoriabank” S.A. vor activa conform programului de lucru redus cu 2 ore pe data de 31 decembrie 2019 și 6 ianuarie 2020. La data de 11 ianuarie 2020 subdiviziunile băncii vor activa conform programului de lucru stabilit pentru ziua de sâmbătă.

Totodată, achitarea serviciilor este posibilă prin oficiile Î.S. „Poşta Moldovei”, situate în sediile subdiviziunilor teritoriale ale ASP, care vor activa conform programului de lucru al subdiviziunilor Agenției Servicii Publice. 

Reamintim că pentru o  gestionare  eficientă a timpului, cetățenii au posibilitatea de a-și planifica vizita lor în subdiviziunile Agenției Servicii Publice și de a beneficia de serviciile instituției, în mod prioritar, prin înscrierea în prealabil la oricare centru multifuncțional al ASP, utilizând Sistemul informaţional „Programare electronică” prin intermediul paginii oficiale a Agenției Servicii Publice www.asp.gov.md sau telefonic la numerele de contact ale centrelor multifuncționale afișate în compartimentul „Informaţii utile/Subdiviziuni teritoriale” sau prin intermediul Call-centrului la numerele de telefon 14 909, (+373 22) 25-70-70.

Informații detaliate cu privire la programul serviciilor prestate de Agenția Servicii Publice, lista documentelor necesare, termene, tarife și înlesniri, precum și programarea prealabilă pot fi vizualizate pe site-ul instituției: www.asp.gov.md sau la numerele Call-centrului.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42