Prim-ministrul Ion Chicu a prezentat noul director interimar al ASP, Tatiana Cunețchi, angajaților instituției

Începând de astăzi, Tatiana Cunețchi a preluat funcția de director interimar al Agenției Servicii Publice. Ședința de învestire a fost prezidată de premierul Ion Chicu, care, în alocuțiunea sa, i-a urat succese noii conduceri în activitatea profesională și a asigurat-o de tot suportul Guvernului.

Șeful Cabinetului de miniștri a reiterat importanța ASP pentru asigurarea confortului cetățenilor, pentru dezvoltarea economică și garantarea corectitudinii cheltuirii banilor publici.

„Aveți un domeniu de activitate extrem de vast și sunteți instituția care interacționează cel mai mult cu cetățenii. De atitudinea, dar și de calitatea serviciilor prestate de dumneavoastră, depinde restabilirea încrederii agenților economici și a oamenilor în instituțiile publice și în statul Republica Moldova”, a declarat Ion Chicu.

Totodată, șeful Executivului i-a mulțumit managementului precedent pentru implicare și dedicație, și a încurajat noua conducere să depună tot efortul pentru a impulsiona și mai mult activitatea ASP.

Anterior, Tatiana Cunețchi a deținut funcția de deputat în Parlamentul Republicii Moldova și a fost membru al Curții de Conturi.

Galerie foto: 
.
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42