Opinia Dvs. este importantă!

Centrul Multifuncțional Ștefan Vodă, la dispoziția cetățenilor

Agenția Servicii Publice a deschis astăzi, 9 octombrie 2018, încă un Centru Multifuncțional. Astfel, locuitorii raionului Ștefan Vodă vor beneficia de servicii publice moderne. La ceremonia de inaugurare a centrului au participat deputatul Igor Vremea, președintele raionului Nicolae Molozea și conducerea ASP.

În debutul discursului său, directorul ASP Sergiu Railean a declarat că, “Reforma serviciilor publice este o prioritate a guvernării actuale și de accea s-a decis crearea Agenției Servicii Publice, ca cetățenii să aibă acces la servicii moderne într-un singur loc”. El i-a mulțumit deptatului prezent pentru susținerea legilor prin care au fost simplificate procesele de prestare a serviciilor publice, iar autorităților locale pentru deschidere și colaborare în vederea  construirii centrului multifuncțional.

Edificiul este situat pe strada  N. Testemițanu, nr. 4. Clădirea are cca 600 m2 și a fost construită integral de către Agenția Servicii Publice. În cadrul centrului multifuncțional, peste 62 de mii de locuitori ai raionului vor avea acces la servicii de evidență și documentare a populației, înregistrare și licențiere a unităților de drept, înregistrare și evaluare a bunurilor imobile. Tot aici conducătorii auto se pot adresa pentru preschimbarea permisului de conducere. Cetățenii vor fi deserviți la 17 ghișee, iar deservirea solicitanților se va efectua prin sistemul electronic automatizat „Rând electronic”.

„Mă bucur că astăzi se inaugurează acest centru în raionul Ștefan Vodă. Astfel, ceea ce ne-am propus noi, perfecționarea în domeniul serviciilor publice acordate cetățenilor devine realitate”, a menționat deputatul Igor Vremea.  Iar președintele raionului a declarat că Centrul Multifuncțional al ASP a schimbat aspectul orașului. „Este un oficiu modern care ne înfrumusețează orașul. Mulțumesc guvernanților actuali pentru că au venit cu acest proiect, cu această investiție la Ștefan Vodă”, a spus Nicolae Molozea.

Reamintim că în toate centrele multifuncționale ale ASP este disponibilă programarea prealabilă. Cetățenii se pot înscrie prin intermediul paginii web oficiale a Agenţiei www.asp.gov.md, telefonic la numerele  de contact afișate în compartimentul „Informaţii utile/Subdiviziuni teritoriale” sau prin intermediul Call-centrului la numărul de telefon 14909.

Galerie foto: 
Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42
Facebook