Opinia Dvs. este importantă!

Programul serviciilor ASP în cadrul centrelor multifuncționale

Centrele multifuncționale ale Agenției Servicii Publice prestează Serviciile de înregistrare a unităţilor de drept și Serviciile cadastrale teritoriale de luni până vineri cu programul de lucru cuprins între orele 8.00-17.00. Iar Serviciile eliberare a actelor de identitate, Serviciile stare civilă și Secțiile (Birouri) înmatriculare a transportului și calificare/documentare a conducătorilor auto din cadrul CM, sunt disponibile de marți până sâmbătă în același interval de timp. Programul permanent de activitate a fost aprobat printr-un ordin al directorului instituției și pus în practică din prima zi a acestei săptămâni.

Reamintim că datorită creșterii numărului de solicitanți în perioada estivală a anului, treisprezece oficii ale ASP activează conform unui program extins de muncă.

Pentru Serviciile de eliberare a actelor de identitate și Serviciile de stare civilă din cadrul centrelor multifuncționale Ialoveni, Comrat, Sângerei, Căușeni, Rezina, Cahul, Anenii Noi dar și municipiul Bălți, care activează în prezent în regim de testare, programul de lucru este de luni până sâmbătă între orele 8.00-17.00. În plus angajații oficiilor din Rezina și Anenii Noi au orarul de muncă de la 7.30 până la 17.00.

În municipiul Chișinău, Serviciul de eliberare a actelor de identitate Centru activează de la ora 7:00, iar în week-end între orele 9:00-13:00, fără pauză de masă. Totodată, șase zile din șapte prestează servicii SEAI Botanica și Rîșcani dar și centrele multifuncționale Chișinău Nr.1 de pe str. Mihai Viteazu și Chișinău Nr. 3 de pe str. Mihail Sadoveanu, care activează în prezent în regim de testare.

Programul extins este valabil până în data de 25 august 2018.

Agenția Servicii Publice
Mun. Chişinău, str. Aleksandr Pușkin, 42
Facebook