• Română
  • Русский
  • English

Surpriză pentru un cuplu din Ștefan Vodă la 50 de ani de căsnicie

Un cuplu model din orașul Ștefan Vodă a sărbătorit ieri, 12 aprilie 2018, nunta de aur. Cu acest prilej Serviciul Stare Civilă al Agenției Servicii Publice din raion în comun cu Primăria orașului și Consiliul veteranilor le-au organizat o ceremonie în cadrul căreia soții Demianov și-au reînnoit jurămintele.

Anterior, aceștia au activat în calitate de profesori. Petru Demianov în vârstă de 78 de ani a predat educația fizică, iar dna Margareta, fost filolog, are acum 74 de ani. Soții au crescut și educat trei copii, iar după ce le-a decedat fiica mai mare au preluat custodia asupra celor șase nepoți.  

Cei prezenți la eveniment au declarat că soții Demianov sunt un exemplu pentru întreaga localitate și le-au urat viața lungă împreună. În semn de respect pentru cei 50 de ani trăiți împreună organizatorii le-au oferit o diplomă de fidelitate, flori și alte daruri. La final sărbătoriții au fost felicitați de formația folclorică a Casei de cultură din Ștefan Vodă care le-a cântat „La mulți ani”.