• Română
  • Русский
  • English

Noutăți

20-04-18

O delegație din Republica Kârgâzstan a efectuat o vizită de lucru, în perioada 18-19 aprilie 2018, la Agenția Servicii Publice. Timp de două zile reprezentanții țării asiatice au studiat experiența Republicii Moldova în utilizarea tehnologiilor informaționale la prestarea serviciilor după principiul ghișeului unic.

19-04-18

Programările la urgență pentru probele teoretică și practică la examenul pentru obținerea permisului de conducere în cadrul Secției calificare a conducătorilor auto mun. Chișinău se fac, începând de astăzi, exclusiv online. Decizia a fost aprobată prin ordin de către directorul Agenției Servicii Publice, Sergiu Railean.

18-04-18

Agenția Servicii Publice a deschis astăzi, 18 aprilie 2018, al treilea centru multifuncțional în Municipiul Comrat.  La eveniment au participat deputatul Parlamentului Republicii Moldova Nicolae Dudoglo, președintele Adunării populare a UTA Găgăuzia Vladimir Cîssa, reprezentanți ai autorităților locale și centrale.

17-04-18

Începând de astăzi, 17 aprilie 2018, s-a exclus necesitatea prezentării unor documente la prestarea serviciilor cadastrale pentru cetățenii solicitanți de servicii publice.

13-04-18

Cel de-al doilea Centru Multifuncțional al Agenției Servicii Publice a fost deschis astăzi, 13 aprilie 2018, în municipiul Cahul. La eveniment au participat directorul ASP Sergiu Railean, deputatul Parlamentului Republicii Moldova Elena Bacalu, primarul de Cahul Nicolae Dandiș și președintele raionului Ion Groza.

13-04-18

Un cuplu model din orașul Ștefan Vodă a sărbătorit ieri, 12 aprilie 2018, nunta de aur. Cu acest prilej Serviciul Stare Civilă al Agenției Servicii Publice din raion în comun cu Primăria orașului și Consiliul veteranilor le-au organizat o ceremonie în cadrul căreia soții Demianov și-au reînnoit jurămintele.

10-04-18

Dreptul de a conduce autovehicule este tot mai solicitat în Republica Moldova, indiferent de categoriile de vârstă şi gen. Datele statistice înregistrate de Agenția Servicii Publice arată că, numărul cetățenilor cu vârsta de peste  60 de ani care solicită documentarea cu permis de conducere a crescut de șase ori în ultimii opt ani.

06-04-18

„Primul centru multifuncțional al Agenției Servicii Publice din Chișinău va fi lansat până la sfârșitul lunii aprilie”. Declarația a fost făcută de către directorul ASP, Sergiu Railean, care a mers la fața locului pentru a verifica în ce stadiu se află lucrările de reparație. Oficiul care va avea 26 de operatori este situat pe strada Mihai Viteazul din Capitală.

06-04-18

În procesul identificării obligatorii a mijloacelor de transport, supuse reînmatriculării, pe parcursul primului trimestru a anului 2018, au fost depistate 24 de vehicule cu principalele elemente de identificare falsificate.

02-04-18

În legătură cu informațiile și imaginile video publicate astăzi, 2 aprilie 2018, de către unele portaluri de știri cu privire la aglomerația care s-a format la Departamentul înmatriculare a mijloacelor de transport și calificare a conducătorilor auto precizăm că situația dată este una temporară și a fost generată de condițiile meteo nefavorabile din luna martie.