• Română
  • Русский
  • English

Noutăți

09-02-18

În vederea implementării prevederilor Hotărârii Guvernului nr. 588 din 24 iulie 2017 cu privire la modificarea anexei nr. 2 a Hotărârii Guvernului nr. 1047 din 8 noiembrie 1999 și Hotărârii Guvernului nr. 423 din 12 iunie 2017 privind aprobarea modificărilor ce se operează în Hotărârea Guvernului nr.

09-02-18

I.P. Agenția Servicii Publice va elibera începând cu 1 martie 2018 certificate de înmatriculare provizorie și plăci de înmatriculare cu inscripția „PROBE”. Acestea vor fi eliberate agenților economici care au ca obiect de activitate comercializarea vehiculelor rutiere, în vederea efectuării probelor solicitate de clienți.

08-02-18

Instituția publică ,,Agenția Servicii Publice” a fost sesizată de către Ministerul Afacerilor Interne al Republicii Moldova privind fenomenul frecvent întâlnit în ultimul timp pe site-urile de socializare, și anume postarea anunțurilor despre găsirea actelor de identitate, permiselor de conducere și altor documente ce conțin date cu caracter personal, în vederea identificării deținătorilor aces

05-02-18

Stimaţi cetățeni, în legătură cu sistarea livrării energiei electrice către unele subdiviziuni ale Agenţiei Servicii Publice, programată de furnizorul Gas Natural Fenosa pentru data de 7 februarie 2018, între orele 12.00 – 17.00, vă anunţăm despre indisponibilitatea unor servicii digitale prestate de Agenție.

02-02-18

Agenția Servicii Publice va elibera pașapoarte de tip nou începând cu 5 februarie 2018.  Noile documente vor avea un grad sporit de protecție, dar și un design nou. Conţinutul informaţional al acestora corespunde cerinţelor internaţionale şi legislaţiei din domeniul protecţiei datelor cu caracter personal. Acestea permit procesarea datelor biometrice și a semnăturii electronice.

02-02-18

Agenția Servicii Publice a participat, ieri, 1 februarie 2018, la expoziția informativă organizată de Guvernul Republicii Moldova cu ocazia „Zilei autonomiei locale și a lucrătorului din administrația publică loacală”. Evenimentul s-a desfășurat în holul Palatului Republicii din Chișinău, după întrevederea Cabinetului de miniștri cu primarii și președinții de raioane.

19-01-18

I.P. “Agenția Servicii Publice” anunță că în legătură cu crearea Centrelor Multifuncționale de prestare a serviciilor publice în cadrul Agenției, Serviciul eliberare a actelor de identitate din municipiul Hîncești a fost reamplasat, temporar, într-un oficiu situat pe strada Mihalcea Hîncu, nr.127 A.

22-12-17

Stimați cetățeni,

În ajunul sărbătorilor de iarnă permiteţi-ne să Vă adresăm cele mai sincere felicitări, urări de bine şi sănătate.

 Să aveți un an bogat în realizări frumoase, înalt în aspiraţii şi plin de succese. Fie ca bucuria şi liniştea sărbătorilor de iarnă să predomine mereu în casele Dumneavoastră.

Sărbători fericite alături de cei dragi!

22-12-17

O delegație din Republica Belarus a efectuat o vizită de lucru de două zile la Agenția Servicii Publice. Reprezentanții Ministerului Finanțelor și ai Ministerului de Interne  de la Minsk au venit, în perioada 20-21 decembrie 2017, la Chișinău pentru a studia experiența Agenției Servicii Publice la capitolul eliberarea pașaportului cu date biometrice.

06-12-17

Primul Centru Multifuncțional al  Agenției Servicii Publice a fost deschis, astăzi, 6 decembrie 2017, în municipiul Strășeni. Oficiul va funcționa după principiul “ghișeului unic”.