• Română
  • Русский
  • English

Noutăți

22-11-17

Conducerea Agenției Servicii Publice continuă să informeze cetățenii despre activitatea instituției și reorganizarea sistemului serviciilor publice din țară. În data de 21 noiembrie, curent, vicedirectorul ASP Vitalie Ciolac a participat la emisiunea “Interviul săptămânii” de la postul public de televiziune din Unitatea Teritorială Autonomă Găgăuzia.

17-11-17

I.P. “Agenția Servicii Publice” anunță că în data de 21 noiembrie 2017, de Hramul localităților Cahul, Căinari, Glodeni, Hâncești, Nisporeni, Otaci și Șoldănești angajații Subdiviziunilor teritoriale ale Departamentului înregistrare și evidență a populației vor activa conform programului de lucru obișnuit (8.00 – 17.00).

17-11-17

Reprezentanți ai guvernelor din țările Europei de Est și Asia Centrală, dar și membri ai birourilor PNUD din regiunile menționate au efectuat joi, 16 noiembrie, o vizită de studiu la I.P. „Agenția Servicii Publice”. În cadrul unui panel de discuții, membrii delegației au aflat mai multe informații despre instituție dar și despre reforma serviciilor publice în Republica Moldova.

14-11-17

Vicedirectorul Agenției Servicii Publice Vitalie Ciolac a efectuat, astăzi, o vizită de lucru în municipiul Strășeni, unde au loc lucrări de amenajare a primului Centru Multifuncțional al Agenției. După ce a verificat cum se desfășoară lucrările de reparație, vicedirectorul ASP s-a convins că totul decurge conform planului aprobat.

09-11-17

Directorul Agenției Servicii Publice, Serghei Railean, a participat ieri la emisiunea “Moldova în Direct” de la postul public de televiziune, la care a discutat despre activitatea Instituției Publice pe care o conduce.

03-11-17

I.P. “Agenția Servicii Publice” anunță că în data de 8 noiembrie 2017, de Hramul localităților Anenii-Noi, Cantemir, Ceadîr-Lunga, Coșnița și Orhei angajații Subdiviziunilor teritoriale ale Departamentului înregistrare și evidență a populației vor activa conform programului de lucru obișnuit (8.00 – 17.00).

26-10-17

I.P. “Agenția Servicii Publice” anunță că în data de 27 octombrie 2017, de Hramul orașelor Ialoveni, Leova și Strășeni, angajații Subdiviziunilor teritoriale ale Departamentului înregistrare și evidență a populației vor activa conform programului de lucru obișnuit (8.00 – 17.00). 

26-10-17

Proiectul Metodologiei de calculare a tarifelor pentru serviciile prestate de I.P. „Agenția Servicii Publice” va fi prezentat, în curând, Guvernului pentru aprobare. Declarația a fost făcută de către șeful Departamentului management servicii publice, Pavel Șincariuc, la emisiunea „Tema Zilei”, de la postul de televiziune Canal 2.

25-10-17

Instituția Publică „Agenția servicii publice” continuă șirul reformelor în vederea simplificării proceselor de prestare a serviciilor publice, diminuării birocraţiei şi a corupţiei în activitatea de serviciu.

23-10-17

Cetățenii vor putea accesa mai ușor serviciile publice datorită acțiunilor pe care le întreprinde în prezent I.P. “Agenția Servicii Publice”. Despre pregătirile pentru lansarea ghișeelor multifuncționale ale Agenției a vorbit directorul ASP, Serghei Railean, în cadrul emisiunii “Spațiul Public”, la postul Radio Moldova Actualități.